Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Robin Verhorst neemt afscheid van Zwaluwen

Na vijf mooie jaren heeft Robin Verhorst Zwaluwen vaarwel gezegd en is overgestapt naar de amateurs van Sparta. Hij deed dat met twee treffers, waardoor Sparta de wedstrijd ook won. Zwaluwen wist ondanks een legio aan kansen het net niet te vinden met als resultaat een 0-2 nederlaag.

 Al na 8 minuten kan Verhorst zijn eerste doelpunt aantekenen. Volledig vrijgelaten kan hij vanaf een meter of vijf ongehinderd inkoppen (0-1). Drie minuten later een snelle aanval van Zwaluwen over rechts , maar vanwege buitenspel wordt de ingetikte bal afgekeurd. Een puntertje van Verhorst levert Sparta de 0-2 op na 24 minuten spelen. Zwaluwen mist een handvol kansen en krijgt ook geen penalty na vermeend hands.

De tweede helft speelt zich voornamelijk af op de helft van Sparta, waar Zwaluwen niet één van de legio kansen weet te benutten. Ook Sparta weet tijdens een enkele uitval de grote kansen niet te benutten, dus sluit Verhorst tijdens zijn afscheid af met twee treffers. Een mooi einde aan vijf seizoenen voor Zwaluwen.

 Ernest Kegel