Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Pupil van de week

Ik ben Cliffensley Felicia ik ben vandaag (18 mei) 9 jaar geworden en voetballen is mijn ding. Kan het niet laten en ik voetbal samen met mijn broer in de woonkamer, waar mijn moeder steeds gek van wordt. Einde van dit seizoen speel ik 1 jaar bij Zwaluwen. Ik heb het erg naar mijn zin en vind mijn team ook leuk. Ik speel wel eens in de spits of middenvelder. Mijn trainer geniet als ik voetbal. Een top aanvaller zegt hij dan, dat niet gauw opgeeft. Echt een team speler.

Naast mijn sport heb ik ook hobby’s en dat is toch weer bezig zijn met de bal, gamen, zwemmen of bezig zijn met mijn zusje van 1 jaar. Op school doe ik het ook erg goed.

Mijn favorite clubs is Ajax en buitenlands  Juventus.