Pupil van de week; Chelestyne

a.s. zaterdag is Chelestyne de pupil van de week!   Chelestyne heeft er veel zin in en is erg enthousiast over voetbal. Dit blijkt ook wel uit haar deelname aan Team LaLeague!  Dit is een actie van voetballende meiden in Nederland, waarvan de opbrengsten gaan naar voetballende meisjes in Brazilië en Nicaragua. Bijgaand de link waar Chelestyne op te zien is:
Hoi mijn naam Chelestyne Espinoza.
Ik ben 11 jaar en zit nu 3 jaar op voetbal bij zwaluwen. Mijn favoriete positie is spits maar vind keepen ook heel leuk verder kan ik ook in de verdediging goed uit de voeten. (eigenlijk alles dus😬) Ik speel met dispensatie in Jo11-4(mo11) omdat ik klein van stuk ben en nog een jaartje op een half veld wilde blijven spelen. We zijn een meiden team en maar spelen tegen jongens. En die komen vaak na de wedstrijd wel terug op de opmerking,  o het zijn meisjes als ze dan met 9-0 verliezen😂. Ook speel ik regelmatig mee met MO11 en dat vind ik ook een heel leuk team.
Ik kan me geen dag voorstellen zonder sport. Ik train 2 keer in de week bij zwaluwen en kijk uit naar zaterdag de wedstrijd.  Ook train ik op zondag nog 2 uurtjes bij een voetbal clinic van Sparta met de jongens dit is erg leuk en leerzaam voor mij. Vooral omdat ik moet leren om voor mij zelf door te gaan. En niet altijd moet afspelen. En ook dat ik wat harder op de jongens in mag gaan op een nette manier. Dan laat ik mijzelf ook meteen een beetje zien!
Daarnaast doe ik vaak mee aan andere clinics omdat ik daar veel van kan leren. Iets heel anders is dat ik mee ga doen met een team van de la league . Dit is een actie om geld op te halen zodat meiden over heel de wereld voetbal kunnen spelen. U kunt mij sponsoren daarvoor.
Mijn favoriete team is het Nederlands dames elftal en favoriete speelsters Lieke Martens en Loes Geurts.
En nichtje Celine Lindhoudt en Vincent Schippers zijn mijn voorbeelden.
Verder doe ik nog op hoog niveau aan Ierse dans en streetdance en vind snowboarden heel leuk.

Eigenlijk vind ik van alles wat met sport te maken heb super leuk.