Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Clubcard

Betalen met de vv Zwaluwen Clubcard

Bij Zwaluwen maken wij in de kantine gebruik van het kassasysteem van Le Credit Sportif. Met de Zwaluwen Clubcard is het mogelijk consumpties aan de bar van Zwaluwen af te rekenen, zonder dat je contact geld of een pinpas op zak hebt. Het contant betalen van consumpties op werkdagen is NIET mogelijk. Bovendien wordt bij het opwaarderen d.m.v. iDEAL automatisch een bonus van 10% op de Clubcard bijgeschreven.

Ieder nieuw lid van Zwaluwen ontvangt een mailtje met informatie over de Clubcard.

Clubcard kwijt of nog niet geactiveerd, stuur een mailtje met je naam en emailadres naar clubcard@vvzwaluwen.nl .

Opwaarderen de vv Zwaluwen Clubcard via Mijn KNIP Online

De clubcard kan heel gemakkelijk via Mijn KNIP Online ( http://www.mijnkniponline.nl/ ) op de computer, tablet of smartphone opgewaardeerd worden. Gebruik hiervoor de inloggegevens (naam en wachtwoord) ontvangen van Zwaluwen. Inloggegevens opvragen? Stuur een mailtje met je naam en emailadres naar clubcard@vvzwaluwen.nl

Er is een app beschikbaar voor IOS en Android smartphones.

Het minimumbedrag om een clubcard op te waarderen d.m.v. I-Deal of met een pinpas bedraagt € 5,00. Bij het opwaarderen d.m.v. iDEAL wordt automatisch een bonus van 10% op de Clubcard bijgeschreven.

Klik in http://www.mijnkniponline.nl/ op de knop ”Opwaarderen” en kies voor de gewenste betaalmogelijkheid, bijvoorbeeld iDEAL.

Vanaf hier volg je de standaard iDEAL betalingsprocedure. Het is ook mogelijk om met je mobielbankieren-app op te waarderen via iDEAL. Afhankelijk van je bank kan dit met je pincode van je app en dus zonder e-dentifier.

Downloaden KNIP app

De KNIP app is de makkelijkste manier om je Clubcard op te waarderen. Deze app kun je gratis downloaden via de Appstore voor Apple of via de Google play store voor Android. Klik met je smartphone op de link.