Ook Zwaluwen wil de horeca een helpende hand toe steken!

Zwaluwen zal drie van haar Businessclub-leden in deze zware periode extra uitlichten. Het gaat om Delta Hotel Vlaardingen, Grieks Restaurant Palladion en VanDalen Gastrobar. Drie trouwe sponsoren!

Deze prachtige Vlaardingse locaties doen er alles aan om hun hoofd boven water te houden, omdat zij op dit moment hun gasten niet persoonlijk mogen verwelkomen. En dat is wel waar het eigenlijk over zou moeten gaan. Volle glazen, er even tussen uit of het water aan je voeten.

Maar het allerbelangrijkste van de horeca blijft toch heerlijk eten en de verwachtingen van je gasten overtreffen. En ondanks de tijd waar wij in leven weten deze drie locaties dat nog meer dan ooit te doen!

Delta Hotel heeft speciaal voor alle Vlaardingers het ‘logeer in je eigen stad arrangement’ in het leven geroepen en biedt ook inspirerende werkplekken aan voor mensen die niet rustig thuis kunnen werken.

www.deltahotel.nl

Restaurant Palladion brengt de Griekse keuken bij je thuis met heerlijke 3-gangen menu’s en natuurlijk ook de wereldberoemde pita’s en gyros schotels.

www.palladionrestaurant.nl

VanDalen Gastrobar maakt er deze week helemaal een feest van met de Meat Party @Home!

• 2x Black Angus Entrecote
  • 2x Black Angus Tournedos
  • 2x Flat Iron Steak
  • 2x Black Angus Bavette
  • 2x Hereford Steak

www.vandalengastrobar.nl

Dus waar wacht je nog op? Bestel dit weekend bij deze toppers en support your locals!

#SteunDeHoreca