Nieuwjaars bingo Vrijdag avond 18 Januari

Deze avond is voor iedereen! Woont u in de wijk? Wel of geen lid? Deze avond maakt het allemaal niet uit, en draait het om gezelligheid! Als club vinden we het belangrijk om er niet alleen te zijn voor de leden, maar voor de hele buurt en daarom bent u van harte welkom! Dus heeft u zin in een gezellig avondje, kom dan gezellig bij ons meedoen met deze bingo en we proosten samen op het nieuwe jaar! Samenhorigheid, er even tussenuit, gezellig samen zijn, een praatje, en nog veel meer waar het deze avond om draait. De kosten voor de bingo inclusief ontvangst met bubbels zijn € 5.00, u kunt om 19.00 uur naar binnen  en rond 19.30 uur zullen we beginnen met de bingo.

Opgeven kan via de mail: activiteiten@vvzwaluwen.nl, graag uw naam en aantal personen vermelden of bel naar Ursula Scholman: 0623945569