Ledenonderzoek v.v. Zwaluwen

Het voetbalseizoen 2018-2019 zit er weer op en de zomervakantie staat voor de deur. Achter de schermen worden al weer de voorbereidingen getroffen voor het nieuwe voetbalseizoen. Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie zal hebben en zich weer kan opladen voor het komende voetbaljaar.

De afgelopen periode zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd bij het bestuur van Zwaluwen. Binnen het nieuwe bestuur zijn een aantal discussies gevoerd over de koers en het beleid van onze club. Het gaat dan bijvoorbeeld om zaken als de ambities voor het prestatievoetbal en het vrijwilligersbeleid. Het nieuwe bestuur vindt het belangrijk om voor deze, en ook andere, onderwerpen te weten hoe de leden hierover denken. Om deze reden is een enquête gemaakt waarin wij een aantal vragen aan de leden voorleggen. Wij willen u vragen om deze enquête in te vullen en ons hiermee te helpen om inzicht te krijgen wat de leden van Zwaluwen belangrijk vinden. Het verzoek is om dit voor 1 augustus te doen; het invullen kost ongeveer 5-10 minuten.

De resultaten van de enquête zullen worden besproken met een vertegenwoordiging van de leden. De uitkomsten hiervan zullen in het najaar worden voorgelegd in een ledenvergadering.

De enquete is per mail naar onze leden en vrijwilligers verzonden die in ons adresbestand staan. Heb je de mail niet ontvangen? Stuur dan een berichtje naar communicatie@vvzwaluwen.nl en we zorgen dat de enquete ook naar jou wordt verzonden!