Lange winterstop

Met de verlenging van de huidige maatregelen is nu al wel duidelijk dat in de speelweekenden van 15 en 16 januari en 22 en 23 januari in de categorie A niet zal worden gespeeld. Op zijn vroegst zal het weekend van 29 en 30 januari als inhaal speelweekend worden gebruikt voor de wedstrijden die vóór 29 november, gespeeld hadden moeten worden maar zijn afgelast (met uitzondering van 2de divisie, 3de divisie en hoofdklasse).
De competities die spelen in een zogenaamde najaarsreeks in de categorie A* worden eerst uitgespeeld en gaan pas daarna worden heringedeeld voor de voorjaarsreeks.
Hopende dat er geen nieuwe maatregelen na 15 januari komen, kunnen in de categorie B* alle wedstrijden in het programma gewoon doorgang vinden, deze wedstrijden laten we daarom ook als gepland staan. Mocht je deze wedstrijden niet willen spelen, meld dit dan tijdig bij het wedstrijdsecretariaat.