Laatste thuiswedstrijd 21/22 met aansluitend DJ’s en BBQ

Aanstaande zaterdag speelt Zwaluwen de laatste thuiswedstrijd van het jaar in de reguliere competitie van de Hoofdklasse A. De tegenstander is Achilles Veen.

We weten dat er door het winnen van de 1e periode nog een toetje volgt. Maar de mannen van Henk de Zeeuw zullen er ook deze wedstrijd alles aan doen er een mooie middag van te maken. Het door blessures geplaagde team kwam dinsdag bij Jodan Boys sterk voor de dag en ging door het 1-1 gelijkspel naar huis met een punt.

Meteen na de wedstrijd van Zwaluwen 1 gooien wij de barbecue aan. Om 16.30 uur start de Vlaardingse Nachtburgemeester Leo IJdo met het draaien van de beste hits uit de jaren 80 en zanger Richard Lagendyk sluit de avond geheel Hollands af!
De toegang is uiteraard gratis, dus zorg dat je erbij bent!