Keer scoliose niet de rug toe!

Zoals bij sommigen misschien bekend is, kwam ons een aantal weken geleden het verschrikkelijke nieuws ter oren dat het zusje van Daisy Visser (vrouwen 1) & de dochter van aanstaand assistent trainer van heren 1, Jerry Visser, tijdens een operatie aan haar rug grotendeels verlamd is geraakt. Zij werd geopereerd aan de gevolgen van scoliose (een vergroeiing van de ruggenwervel). Op 1e pinksterdag gaan Indy & Anouk (vrouwen 1) 10 KM hardlopen tijdens de loop van Leeuwarden om geld op te halen voor de familie Visser en de vereniging van scoliosepatiënten, die momenteel bezig zijn met de actie: “keer scoliose niet de rug toe”. Het doel van deze actie is om ervoor te zorgen dat scoliose vroegtijdig ontdekt wordt, zodat meer mensen kans maken op een goede, tijdige behandeling. Het geld voor de familie is bedoeld als bijdrage aan de vele kosten die zij nog zullen moeten maken (en al gemaakt hebben) voor bijvoorbeeld aanpassingen aan het huis, de aanschaf van een rolstoel, etc.
Hopelijk kunt u uw steentje bijdragen, want: alle beetjes helpen!
Doneren is mogelijk via de onderstaand link.
Groetjes,

Anouk & Indy Bernoster