Jubilarissen en Lid van verdienste bij de ALV

Maandag 29 januari vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats in ons clubgebouw. Dit nadat deze ALV in 2017 was uitgesteld door hevige sneeuwval. Het hoogtepunt van de vergadering was traditioneel het uitreiken van de onderscheidingen aan onze trouwe leden. Het was mooi om de vele jaren lidmaatschap bij elkaar te zien, met in het bijzonder dhr. Krijn Boog die 75 jaar lid is, en de benoeming van Jan Duijverman als Lid van Verdienste.

De vergadering
Voorzitter Hugo van Tienhoven blikte terug op het seizoen 2016/2017, en noemde onder andere de onmisbaarheid van vrijwilligers voor onze club. Penningmeester AndrĂ© van der Vliet presenteerde het financieel verslag van seizoen 16/17, en stelde met goedkeuring van de ALV het budget vast van het lopende seizoen. Ook gaf Edwin Koose een voorzet op de ‘foto van de toekomst’, waar het bestuur richting het nieuwe seizoen de leden bij het betrekken.

Nieuwe – en herkozen bestuursleden
De volgende bestuursleden zijn herkozen in hun functie:

• Hugo van Tienhoven, Jack Riedijk en Cock Verboon

Verder is de aanstelling van de nieuwe jeugdvoorzitter Ashraf Yassen door de ALV bekrachtigd.

Jubilarissen en Lid van verdienste
Een hoogtepunt van de Ledenvergadering is ieder jaar het uitreiken van de onderscheidingen aan onze trouwe leden.

Dit jaar werden de volgende leden onderscheiden voor hun jubileum:

25 jaar
Peter Polet, Koen Kegel, Peta van der Hoogt, Laurens Akkerhuis

40 jaar
Martin Schepen

50 jaar
Arjen Stolk, Martin Kruidenier, Aad de Wilde

60 jaar
Frans Krijgsman

75 jaar
Krijn Boog

Lid van Verdienste
Na vele jaren nemen Henk Meerman en Jan Duijverman afscheid als materiaalmannen. Ze ontvingen een bos bloemen, en als verrassing werd Jan Duijverman ook benoemd als Lid van Verdienste als dank voor zijn vele jaren vrijwilligerswerk voor Zwaluwen.

25 jaar lid! v.l.n.r. Peter Polet, Koen Kegel, Peta van der Hoogt, Laurens Akkerhuis.

40 & 50 jaar lid! v.l.n.r.: Martin Schepen (40), Arjen Stolk (50), Martin Kruidenier (50), Aad de Wilde (50)

Frans Krijgsman en Krijn Boog worden toegesproken door de voorzitter.

Frans Krijgsman (links) is 60 jaar lid. Krijn Boog (rechts) is 75 jaar lid!

Drie generaties van de familie Boog lid van Zwaluwen. V.l.n.r. Sjoerd, Krijn en Jan Boog.

Afscheid materiaalmannen Jan Duijverman en Henk Meerman. Jan werd tevens benoemd als Lid van Verdienste. (Henk ontving deze onderscheiding enkele jaren eerder).