Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

JO19-3; Zaterdag 1 september thuis tegen vv Hekelingen JO19-3

Geen trainer, geen coach voor de JO19-3. Hoe nu verder…

Einde seizoen wierp ik mij op om aan alle jongens die komend seizoen in de JO19 spelen op vrijdagavond te trainen. Vele kwamen maar ook vele niet. Was het wel goed gecommuniceerd?. Enkele JO17 liepen er tussen maar dat was geen probleem.

In het huidige seizoen was er nog geen duidelijkheid wie het zou gaan doen en dus wierp ik mij op om te kijken of er wat aan te doen zou zijn. Helaas liep dit niet zo als verwacht. Ik had namen en 06-nummers gekregen en bouwde een app. Toen ik vroeg of iedereen op dinsdagavond 28 augustus wilt komen, had ik die avond 5 van de 16 spelers en 3 nieuwelingen. Ik kreeg naast wat afmeldingen van sommige helemaal geen respons. Op dinsdag er maar het beste van gemaakt.

Op vrijdagavond trainen de 19-2 en 19-3 gelijke tijd en dus stond ik in mijn eentje twee groepen te trainen. Na de training melding gemaakt dat dit zo niet kan. Er moet iemand van Zwaluwen zich ontfermen over deze jongens om er aandacht aan te geven en er een team van te maken. Ik heb de hoop dat dit duidelijk bij zwaluwen aan is gekomen en dat er op korte termijn een oplossing komt.

Afgelopen zaterdag zaten we met 14 spelers in de kleedkamer. Jongens die lekker willen voetballen. Het was daardoor leuk en gezellig. We hebben de voorkeur plekken doorgenomen en ik kon een leuk team samenstellen. Jongens tevreden en ik tevreden.

Ze speelde leuk maar je ziet dat het nog geen team is en dat er een trainingsachterstand is. We gingen de rust in met een 1 – 4 achterstand waarbij 2 a 3 tegendoelpunten voorkomen hadden kunnen worden.

In de rust moest ik het stokje overdragen aangezien de voorbereiding van mijn team begon. De vader van Rami, Ibrahim Mouhsen, gaf ik de plannen mee die ik met de jongens had doorgenomen. Het zou allemaal goedkomen. Geruststellend ging ik naar mijn team.

Vanaf het warming-up veld zag ik nog wat acties en een fantastisch doelpunt van Youri Duijverman. Het werd uiteindelijk 3 – 4. Dus de tweede helft met 2 – 0 gewonnen, jongens.

Ik hoop van ganser harte dat dit team een trainer/coach krijgt die ze verdienen en een fijn en leuk najaars seizoen gaat beleven. Ik hou het in de gaten en doe mijn best daar waar het kan.

Ze verdienen het.

Eric

(trainer/coach JO19-2)