JO19-2; Zaterdag 10 november thuis tegen Rijnmond Hoogvliet Sport JO19-2

Ik ga er eens goed voor zitten om een mooi verslag te schrijven.

We zijn wederom de betere echter we krijgen dat balletje maar niet in het netje.

Komende zaterdag uit tegen RVVH. Hopelijk lukt het die keer.

Eric
(trainer/coach JO19-2).

Ja, zo zou het verslag er uit kunnen zien. Veel kan ik er niet over schrijven hooguit dat de roep om afmakers gehoord wordt maar ik verneem niet wie er dan plaats voor moet maken. Ik heb 16 spelers en vind het prima als er nog 2 bij komen. Heb ik 7 wissels op een wedstrijddag. Succes 😊.

Nee joh, we kunnen voetballen en krijgen de mogelijkheden alleen moet het balletje er in en als je iedere wedstrijd wint, verstomd het geluid. Verlies je, dan zwelt het aan.

Afijn, afgelopen zaterdag zag ik op televisie de documentaire over voetbalclub Emmen. Daarin zeiden ze wel wat leuks. Het ging dan wel niet over het voetbal maar kan het hier wel gebruiken t.w. “We houden de discussie in de gaten maar zien nog geen aanleiding voor verandering”.

En zoals de Rijdende Rechter dan zegt: “Dit is mijn oordeel en daar zult u het mee moeten doen”.

We gaan gewoon weer lekker trainen en registreren wie wel/niet komt en op basis daarvan de komende wedstrijd in.

Komt wel goed