JO19-1 wordt kampioen en promoveert naar de 4e divisie

Het zat er al een tijdje aan te komen en gisteren was het dan zover: de JO19-1 is kampioen geworden! Door een overtuigende 6-0 overwinning op YVV Zwervers zijn ze niet meer in te halen voor hun concurrenten. Komend seizoen speelt, naast de JO13-1, dus ook de JO19-1 van vv Zwaluwen Vlaardingen op landelijk divisie niveau! Een hele knappe prestatie van hoofdtrainer Frank Boer met zijn staf Marco en Elroy, en van de spelersgroep!!  Een enorme impuls voor de vereniging, een geweldig afscheid voor de 2e jaars JO19-1 en een mooie uitdaging voor de 1e jaars die komend seizoen in de 4e divisie mogen voetballen.

Na afloop was een feestje, eerst bij de Zwervers met zelfs een brassband, champagne en natuurlijk de douche voor de trainers. En daarna bij Zwaluwen, met dank aan het jeugdbestuur voor de goede zorgen!

Zoals gezegd voor ons als vereniging een enorme impuls. Want daardoor wordt de ontwikkeling van de 19-1 talenten gestimuleerd en wordt de stap daarvandaan naar de A- en B-selectie een stukje kleiner. En wat vooral mooi is, is dat er komend seizoen 8 spelers worden afgeleverd aan de B-selectie en één aan de A-selectie. Waardoor we als jeugd een belangrijke stap zetten richting de doelstellingen van de club om met veel eigen jeugd in de A-selectie te spelen.

Namens de hele jeugdafdeling van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!

Het jeugdbestuur