JO17-3; Zaterdag 10 februari tegen Victoria ’04 JO17-2

We zijn weer begonnen. Voorjaarscompetitie en de eerste wedstrijd is helemaal uit naar de overkant. Gezellig, Victoria!. Nou gezellig. Ik weet leukere tegenstanders. Vind het nooit zo vriendelijke vereniging qua ontvangst en begeleiding.

Dit keer wel een aardige ontvangst maar moet wel vragen naar een bakje koffie. Kreeg het niet aangeboden. In de kleedkamer natuurlijk weer wachten op de altijd laatkomers. Wil wel eens op tijd beginnen met de bespreking, warming-up en rondo.

Afijn, naar het veld en het begon gezellig. Hoop bekenden langs het veld en zowaar een coach van de tegenstander die naar mij toe komt en zich voorstelt. Zij hadden al 3 oefenwedstrijden gespeeld en kijkend naar hun warming-up, een speciale trainer met speciale pionnen en speciale begeleiding. Zo zo, zag er professioneel uit. Scheidsrechter kwam maar Victoria moest eerst terug naar de kleedkamer en hun trainingsjasjes uittrekken. Zo zo, professioneel.

Nou, over de wedstrijd kan ik kort zijn. Op korte termijn hadden we de zaakjes op orde en hielden lang stand maar op de lange termijn waren zij gewoon verder. In de najaarscompetitie speelde we 3 – 3 (welk we dik hadden moeten winnen) maar nu kansloos met 4 – 0 onderuit.

Het was wel fantastisch en heerlijk weer. Zelfs nog een beetje verkleurd….

Eric

(trainer/coach JO17-3)