JO11-7M KAN NIET OVERTUIGEN

Vlaardingen 19 mei 2018 – De laatste thuiswedstrijd van het seizoen spelen we deze zaterdag tegen Verburch. Het blijkt een lastige/ taaie tegenstander te zijn, die duidelijk beter uit de startblokken vertrekken dan onze meiden. Niet verwonderlijk eigenlijk, want het weerbeeld mag ons team dan aanspreken…. het tijdstip blijkt gewoon veels te laat (9:45 uur) voor ons ritme.

We kijken dan al heel snel tegen een 0-2 (2″) stand aan, maar gelukkig kantelt het spelbeeld hierna wel. We krijgen meer grip op de tegenstander en Zwaluwen krijgt kansen.

Een van deze kansen resulteert in een doelpunt (18″) zodat de aansluitingstreffer een feit is. De euforie duurt niet heel lang, want in de 19″ zien we een verdwaald afstandshot achter onze keeper belanden: 1-3 en meteen ook de ruststand.

Na een korte rust, goede drinkpauze en wat omzettingen gaan we vol goede moed de 2e helft in. Ons goede spel ten spijt weet Verburch al snel te scoren (28″) en met deze 1-4 stand is de ban gebroken. We spelen ons eigen spel, creeren nog een handvol kansen maar een echte wedstrijd is het helaas niet meer geworden. In de 41ste minuut valt dan nog de 1-5 en is de wedstrijd gespeeld.

Laten we dit positief afsluiten, en het erop houden dat Verburch fel uit de startblokken schoot en wat fortuinlijker in de afronding was. Op naar een pinkstertoenooi bij DSVP en daarna de laatste competitiewedstrijd.