Jan Krol benoemd tot coördinator opleiding

In navolging tot de benoeming van Arno Kooij tot hoofd opleiding wordt Jan Krol vanaf het seizoen 2018/2019 aangesteld als coördinator opleiding. Jan is sinds begin van het huidige seizoen (2017/2018) binnen onze vereniging actief als coördinator jeugdopleiding en heeft in die hoedanigheid een belangrijke rol gespeeld in de organisatie van de jeugdopleiding.  In zijn nieuwe rol zal Jan in samenspraak met Arno de opleiding gaan ondersteunen op technisch en organisatorisch vlak.

Jan is een echte voetballiefhebber! In zijn jonge jaren was Jan een meer dan redelijke voetballer en heeft nagenoeg zijn hele voetbalcarrière gespeeld bij HFC EDO. Na zijn lange actieve voetbalcarrière heeft Jan verschillende bestuurlijke en voetbaltechnische functies bekleed bij HFC EDO als elftalleider eerste elftal, jeugdvoorzitter, manager technische zaken en technisch jeugdcoördinator. In 1992 is hij overgestapt naar HFC Haarlem waar hij tot 2006 jeugdcoördinator en teammanager van de JO19 sectie en Jong Haarlem was. In zijn rol als jeugdcoördinator bij HFC Haarlem was Jan verantwoordelijk voor de gehele organisatie van de jeugdopleiding betaald voetbal.

Jan’s kennis en kundigheid op voetbaltechnisch en organisatorisch vlak staan buiten kijf. We zijn daarom ook erg trots en verheugd dat Jan zich komend seizoen blijft inzetten voor onze vereniging en zijn we er van overtuigd dat Jan in zijn nieuwe functie als coördinator opleiding een belangrijke en waardevolle bijdrage zal blijven leveren aan de opleiding van onze jeugdspelers.