Jan Keizerwaard overleden

J. Keizerwaard sr & jr veldOns bereikte het verdrietige bericht dat kort na het overlijden van zijn broer Dick afgelopen donderdag 19 november Jan Keizerwaard op 86-jarige leeftijd is overleden. Hij was samen met zijn broer Dick sinds 1 oktober 1941 lid van Zwaluwen. Jan is jarenlang actief geweest voor de vereniging; als (eerste elftal)-speler en als lid van de elftal- en kantinecommissie. Op de ledenvergadering van 22 juni 1976 is Jan voor zijn grote inzet voor Zwaluwen benoemd als Lid van Verdienste. De laatste jaren was Jan vaak samen met zijn broer Dick als toeschouwer langs de velden aanwezig; altijd in voor een praatje; zijn mening gevend over het huidige voetbal en graag herinneringen ophalend over vroeger. Maar ook als grootvader die met trots naar de verrichtingen van zijn kleinzoon Julian keek, die als J. Keizerwaard junior in de voetsporen van opa is getreden. Wij zullen Jan als markant Zwaluwen-lid missen maar zijn dankbaar voor de vele goede herinneringen.
Wij wensen de familie heel veel sterkte in de komende periode met dit verlies.

De afscheidsdienst vindt plaats op vrijdag 27 november om 11.00 uur in de Bethelkerk, Burgemeester Verkadesingel 26 te Vlaardingen. Aansluitend is er gelegenheid met elkaar samen te zijn in de Bethelkerk. Na afloop wordt Jan in besloten kring naar zijn laatste rustplaats begeleid op begraafplaats Holy.

Hugo van Tienhoven