ITS Rotterdam nieuw lid Business Club Zwaluwen

Met trots melden wij het nieuwste lid van onze Business club ‘BPG ITS Rotterdam‘. Dit Rotterdamse bedrijf heten we welkom bij onze business club en zijn blij dat ze het vertrouwen in ons hebben met betrekking tot de ingeslagen weg van Zwaluwen 2.0.

Bij ITS Rotterdam bent u op het juiste adres voor bouwproducten, hout, plaatmaterialen, deuren, lijstwerk, tuinhout & gereedschappen. Wij zijn een onderneming die méér is dan alleen een houthandel of bouwmaterialenhandel. Zo beschikken wij over een uiterst moderne timmerfabriek waar met CNC- technieken maatwerk kozijnen, ramen en deuren naar uw wensen worden gemaakt door ervaren vakmensen. ITS is onderdeel van de BPG groep. De doelgroep van BPG is de professionele markt. Die professionele markt acteert echter als een consument. Dat heeft ertoe geleid dat de winkels van BPG een frisse uitstraling hebben, waar klanten een aangenaam gevoel bij krijgen. Kortom ga eens kijken bij BPG ITS Rotterdam en voor meer informatie kunt u terecht op itsbpg.nl.