Ingezonden (deel 9): it giet oan ….of toch niet….

Ingezonden stuk door onze vaste schrijvers van Veteranen 2. Vandaag deel 9! Benieuwd naar de vorige (Corona)verslagen? Deel 8 leest u hier.

Deel 8…Vogels tellen…..het resultaat had Zwaluw Martin niet vermeld…dus hierbij voor de statistieken …..de Huismus heeft gewonnen ….vrij logisch als je bedenkt dat er ongeveer 17 miljoen netjes thuis zaten toen er geteld werd…..daar kunnen geen Zwaluwen tegenop.

Wat er meer opviel in deze tijd :

De cijfers bleven de afgelopen tijd dalen alleen maakte het RIVM zich zorgen over die hoge koorts gevallen van afgelopen week….bleek dat ze de verkeerde lijsten gebruikte.. zij werden daar door een van mijn Buuren op gewezen….

….doping …een oud verhaal in weer een nieuw jasje….
Ik heb even navraag gedaan bij onze doelman .Schoorvoetend gaf hij toe dat hem dat ook wel eens is overkomen. Maar vreemd genoeg is hij er niet beter door gaan keepen maar volgens zijn zeggen wel schilderen…..dus mocht u nog een winterschilder zoeken….

Een gelekt contract van onze aanwinst Erwin. Er is, zo blijkt, hoog ingezet om hem binnen te halen.
2 mars wikkels en een fles wijn….Onze filiaal houder van AH wees erop dat die wijn niet moet worden onderschat …want wat bleek …ik citeer….dat het een fles uit het duurdere segment is.. er gaan geruchten dat die op de bovenste plank staat ….kijk gerust eens als je er bent….jaloers ? Huidige contracten worden nu automatisch verlengd onder de met jouw afgesproken voorwaarden….Dus je blijft gewoon lid van de club….steun elkaar….

Op de Facebook pagina van Zwaluwen zijn op 4 februari wat historische foto’s geplaatst . Onder anderen van het clubblad… vroeger op de deurmat nu ,terwijl ik met dit stukje bezig ben , heden ten dagen gedropt in je mailbox onder de noemer…van onze Voorzitter…. Veel lezenswaardige feiten van onze club en wat er nu speelt…. Daar lees ik dan onder andere iets over de voetbalschool …goed initiatief…..het niveau kan altijd hoger.
De veteranen deden dat zelf al heel professioneel. Tijdens de wedstrijd werden er opnames gemaakt en op de dinsdagavond training werden dan de fouten besproken. Vandaar dat ik daar nooit bij was…oeps.
Van de derde helft(weet u nog wat dat is) zijn geen beelden. Dat is logisch… daar werden nooit fouten gemaakt…..bitterballetje hooghouden geen enkel probleem…..

Afgelopen week de kop van een ingezonden brief in de krant:
“ Een barkruk onder mijn kont, een schaal bitterballen: ik proost vast……”
We kijken er naar uit weer in de kantine te kunnen zijn en op het veld van eer.
Prompt krijg ik in de brievenbus(!) een kaart van “het Bestuur” met daarop de toezegging …Zodra het weer mogelijk is zijn de eerste bitterballen van ons.
Nu maar hopen dat de bezorger ze niet verwart met de levering van de anti-virus cocktail.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat deel 1 verscheen. Wie weet komen er vervolgdelen na deze…..liefst wedstrijdverslagen van de RIVM cup……het gras komt weer onder de sneeuw vandaan …dus wie weet kunnen we onze voetbalschoenen weer opzoeken……

Tot die tijd…..hou je aan de regels en blijf gezond.

Zwaluw Jan