Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Ingezonden (deel 8): Vogels tellen

Ingezonden stuk door onze vaste schrijvers van Veteranen 2. Na een ‘rust’ van enige tijd gaan we verder met de tweede helft. Vandaag deel 8! Benieuwd naar de vorige (Corona)verslagen?  Deel 7 leest u hier.

Heb je ook meegedaan met het tellen van de vogels afgelopen weekend? Ik heb die klus aan mijn eega overgelaten, maar dacht waarom vandaag, dinsdag 3 februari, ook niet even tellen?

Ik zag vanmiddag zwaluw Frans op de fiets, zwaluw Jan aan de wandel, zwaluw Hans aan de eettafel, zwaluw Henk aan het hardlopen, net (dus) als zwaluw Martin. En gisteren ook nog zwaluw Leo eveneens aan het hardlopen. Daarnaast zit zwaluw Kees iedere avond aan de fitness apparatuur, en JW doet dat ook bij de fysio! We bereiden ons dus goed voor op de herstart! Vogel Mark zal het vanavond nog niet melden, die herstart, maar wie weet komt het trainen toch op kortere termijn.

Hou je haaks, blijf gezond, en wie weet zien we elkaar weer ergens op de paden of de dinsdagavond training!

Zwaluw Martin

Reacties van:

Zwaluw J: of te wel…hoe de vogels vliegen…..melding KNVB we gaan voor de Regio cup wanneer dat staat nog te bezien….dus blijven trainen ook al is dat nog voor jezelf….

Zwaluw L: Zou wel eens uit willen vliegen!! Maar mag voorlopig nog niet

Zwaluw D: In deze tijd waarin wij door Mark bijna vogelvrij zijn verklaard, worden de blessures verzorgd, de spieren getraind en het thuisfront voorbereid op een langer periode van afwezigheid in het weekend.

Zwaluw A: één zwaluw maakt geen zomer, maar zoveel in korte tijd…. het moet nu wel goedkomen. geruststellend te merken dat er nog geen veteranen corona uitval is opgetreden!