Ingezonden (deel 3): Life after football , de reserve(bank)zitter.

Ingezonden stuk door onze vaste schrijvers van Veteranen 2. Vandaag deel3, deel2 leest u hier.

Na het stuk van Henk en Jan kon ik niet achterblijven om een mededeling toe te voegen.

Jawel, IK ben zo’n (bank) thuiszitter.
Bij het bedrijf waar ik werk heb ik geen kantoor in de buurt.
Onze buitendienst mannen zijn eigenlijk altijd bij onze klanten.
2,5 week geleden op vrijdag na een bezoek bij een klant in velsen kreeg ik een bericht van mijn directeur met de mededeling dat het gewenst was dat alle buitendienstmedewerkers naar huis toe zouden gaan.

Ik vond het bizar want wij zijn meestal de personen die de orders binnenhalen.
Al met al was het mij snel duidelijk dat het menes was met covid 19.

Mijn vrouw werkt in de kinderopvang en kreeg te horen dat deze sector ook zou gaan sluiten.
Behalve als er ouders zijn met een “vitaal “beroep , die kunnen de kinderen dan wel brengen.
Dus zij werkt gewoon.

Tot op heden vul ik mijn dagen met : bereikbaar zijn voor klanten, mails behandelen , klanten bellen en……. “het doe het zelven ” ofwel HANDIGE HARRY,
nou ja handig……….
Als Leo en Hans mij zouden zien beunen…………..
Ik verveel me nog niet maar ik voel wel een einde komen aan de klussen en wat ik dan moet doen…….

Mijn kids zijn allebei thuis.
De oudste doet nu examen en de jongste krijgt gewoon les en huiswerk via laptop.

Ook naar het onderwijs mag een grote pluim, want deze mensen hebben in no-time toch een geweldige creatieve oplossingen gevonden.

Er zijn absoluut meer beroepen zijn die top prestaties leveren alleen houd ik mij hier even bij de BANKZITTER.

Iedereen in mijn gezin is voor zover wij weten ” gezond” .

Wat het voetbal betreft gaat ons seizoen uit als een nachtkaars…..
Wat ga je het missen als je het niet meer hebt !
Daarom heb ik nog altijd de hoop dat Henk volgend seizoen weer aansluit ?!?…!

Als laatste wil ik ook Robbert en zijn vak er nog even er bij halen.
Een paar maanden geleden kon er echt qua geld niets bij volgens de regering en moet je nu eens zien !
Dit zijn wel de mensen die nu vol in de strijd gaan en ons allemaal binnenkort weer het mooie leven teruggeven wat we nu ONGELOOFELIJK MISSEN !!!

Als je het niet meer hebt weet je pas wat je mist !!

Beste Robbert : MAY THE FOURCE BE WITH YOU !!!!
mucho gracias !!

Marcel

toevoeging Jan vanuit reacties teamgenoten. Zo te zien wordt er meegedacht…….

Martin:
Leuk stuk, handige Harry! Dat zijn dus drie mannen thuis zonder vrouwelijk opperbevel. Zal wel een puinhoop worden (). Je moet dat zaagsel echt wel effe opruimen hoor… Stofzuiger weet je toch wel te vinden?… Bizarre tijden.

Reactie Leo op 2 april....
Vandaag 3 april. Alweer ruim twee weken in de crisis. Wat gaan we vandaag weer eens doen? Vrouwlief is druk het verzorgen, bedienen en vermaken van onze oudste generatie. Denk dat ik haar schortje maar aantrek en het huis ga schoonmaken en daarna haar auto ga wassen. Zal ze wel waarderen. Ik las net van Martin dat je het huis moet stofzuigen (waar staat dat ding ook alwéér) zijn er ook tips wat te doen ná stofzuigen? Enfin we verzinnen wel wat. Na al die mooie verhalen wil ik toch ook een teken van leven laten zien. Complimenten aan Robert en sterkte in de strijd. Groeten en hou 1,5 meter afstand.

Martin :
Leo heeft zijn horloge niet 1 uur vooruit gezet, maar 1 dag. Is de crisis sneller voorbij, goede actie! Je kan een lijstje bij Frans en Arthur ophalen, die doen het al jaren. En Hans natuurlijk ook. Autobak opschonen, schuur/kelder opruimen, plantjes poten. En die wens van je vrouw die al 30 jaar zeurt: zolder opruimen!!!!

Leo
Dank voor de tips Martin maar de zolder mag ik niet opruimen want als ik dat op mijn manier doet is hij leeg.