Houd je van voetbal? Wij zoeken trainers voor onze jeugdteams JO15-3 en JO15-4.

Ben je op zoek naar:
  • nieuwe en sportieve uitdaging
  • zinvolle tijdsbesteding binnen het verenigingsleven
  • En werk je graag samen met anderen

Dan is deze trainersfunctie wat voor jou!

Onze vereniging is een mooie en gezellige voetbalvereniging, waar kernwaarden als plezier, sportiviteit, respect en verantwoordelijkheid centraal staan. Een vereniging die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt door een actieve rol te pakken in Vlaardingen. Maar wij hebben ook ambities op het sportieve vlak en als trainer krijgt u de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze voetbalopleiding en haar ambitieuze plannen.

De jongens uit JO15-3 en JO15-4 zijn enthousiaste voetballers en willen graag snel beginnen met trainen! De trainingstijden zijn op woensdag van 17:30 tot 18:30 en op vrijdag van 18:30 tot 19:30. Als vereniging bieden wij diverse mogelijkheden voor begeleiding op voetbaltechnisch gebied. Help mee om onze ambities waar te maken!

Heb je interesse of wil je meer weten? Maak dan een afspraak met Jos Blom, algemeen sectie coördinator middenbouw, via ascmiddenbouw@gmail.com of bel 06-31194000