#helpjeclub

Help jij ons deze moeilijke Corona tijd door? Om ervoor te zorgen dat wij samen kunnen blijven genieten van onze club hebben wij jouw hulp hard nodig! Steun ons met de #helpjeclub actie en koop nu bartegoed, en ontvang 10% gratis, voor wanneer wij weer open zijn. Kijk voor meer informatie op (link website club) en #helpjeclub!

#helpvvzwaluwen

Beste leden, supporters en vrienden van vv Zwaluwen Vlaardingen, Help jij ons deze moeilijke Corona tijd door? Zodat wij samen kunnen blijven sporten op onze club? Steun ons met de #helpjeclub actie en koop nu bartegoed voor straks!

We hebben er allemaal (in)direct mee te maken en ervaren de gevolgen van deze bewogen tijden. Ook wij voelen de impact van de lege sportvelden en missen de gezelligheid in de kantine op onze club. Gelukkig kan de jeugd tot 18 weer in aangepast vorm sporten op ons terrein, maar het organiseren en mogelijk maken van sport op ons terrein voor de jeugd is al een enorme uitdaging! Daarnaast blijft ook nu de kantine verboden terrein. En één van de grootste inkomstenbronnen voor onze club is juist deze kantine. Door middel van deze inkomsten zorgen wij voor de belangrijke en goede dingen om het bestaan van vv Zwaluwen te behouden!

Uiteraard doen wij er alles aan om deze situatie door te komen, zodat jij straks lekker kunt blijven sporten of jouw favoriete team kunt komen aanmoedigen. Wij kunnen jouw hulp hier goed bij gebruiken. Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen, daarom doen wij mee met de #helpjeclub actie! Help jij ons?

Wat is de #helpjeclub actie?
Het is met deze actie mogelijk om bartegoed te kopen, wat je kunt besteden in onze kantine. Je kunt het vergelijken met een cadeaukaart waarop je een bedrag naar keuze opwaardeert dat je later in de winkel kunt uitgeven. Zo krijgen wij ook nu we gesloten zijn geld binnen en kan jij wanneer de club weer open is dit tegoed besteden. Daarnaast ontvang je als waardering 10% extra gratis bartegoed. Op deze manier ondersteun jij vv Zwaluwen Vlaardingen en zorgen we er samen voor dat we straks weer met zijn alle kunnen sporten!

Hoe werkt de #helpjeclub actie?
– Download gratis de KNIP app
– Lees hier de stappen die je moet doorlopen in de KNIP app
– Registreer jezelf met onze unieke KNIP code: #helpvvzwaluwen
– Ga rechts onderin naar “Rekeningen”
– Draai aan het plusje op het wiel en kies jouw gewenste bedrag
– Reken je bartegoed af met iDeal
– Ontvang direct 10% gratis bartegoed

Je hebt nu het opgewaardeerde tegoed + 10% gratis op jouw KNIP rekening staan voor onze club. Kortom koop je €100,- dan ontvang je €10,- gratis op je KNIP barrekening.

Dit tegoed kan je uitgeven bij de bar in onze kantine. Dit doe je d.m.v. het scannen van de QR code bij de bar met de knop “Mobiel betalen” in je KNIP app. Je hebt dus geen pasje nodig en kunt direct via je telefoon betalen. Let op! Dit tegoed is alleen te besteden bij onze club.

Wie kan er meedoen met de #helpjeclub actie?
Iedereen die vv Zwaluwen een hart onder de riem wil steken en ons wil steunen! Dus leden, familie, vrienden, kennissen en supporters help ons en doe mee met deze mooie #helpjeclub actie!