Gratis meetrainen tijdens de Vlaardingse Sportmaand!

September is de Vlaardingse Sportmaand, om precies te zijn van 10 september t/m 3 oktober. In deze maand doen de Vlaardingse sportaanbieders iets extra’s om sporten te promoten. Want: sport doet iets met je!

Zwaluwen doet graag mee om Vlaardingers, jong en oud, te laten zien en ervaren hoe leuk het voetballen is. Daarom is het van 10 september t/m 3 oktober voor niet-leden mogelijk om gratis mee te trainen!

Het maakt hierbij niet uit hoe oud je bent. Wil je jouw kind bij de pupillen een paar keer mee laten trainen? Of wil je zelf ervaren of voetballen bij Zwaluwen iets voor je is, bijvoorbeeld op donderdagavond bij de 35+.

We hebben voor alle leeftijdscategorie├źn trainingsmogelijkheden, bekijk daarvoor ons trainingsschema.

Wil je gebruik maken van dit aanbod? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met de volgende bestuursleden:

Arjet Meerman, arjetmeerman58@gmail.com, 06 48465421

Cock Verboon, c.verboon@hotmail.com, 06 20 60 52 96