Euroforwarding BV hoofdsponsor vv Zwaluwen Vlaardingen

De verloving  tussen subsponsor Euroforwarding BV en vv Zwaluwen Vlaardingen is omgezet in een huwelijk en voor minimaal twee jaar is Euroforwarding BV ‘hoofdsponsor’. Voor de eerste competitiewedstrijd afgelopen zaterdag tegen Jong FC den Bosch werd het nieuwe thuisshirt door de voorzitter van de sponsorcommissie Lex Boers (links) officieel uitgereikt aan de directeur van Euroforwarding BV Nico Zonne. Het logo van Euroforwarding BV staat de komende twee seizoenen fier op de borst.

Nico Zonne ,,,Zwaluwen is ambitieus en tegelijkertijd een club die midden in de samenleving staat, daar kan ik mij zakelijk ook goed in vinden. Overigens vind ik de trouwe schare vrijwilligers de echte hoofdsponsor. Hun betrokkenheid inspireert enorm!.”

Ook Hugo van Tienhoven, voorzitter van de Vlaardingers is blij met de samenwerking. ,,Binnen Zwaluwen is Nico al enige tijd zeer betrokken. Niet alleen bij het eerste elftal, maar ook bij de jeugd- en damesafdeling. Nico betekent niet alleen op sponsorgebied veel voor ons, maar ook heeft hij met zijn kennis als ondernemer een absolute meerwaarde en denkt hij volop mee met de ontwikkelingen binnen Zwaluwen. Een betrokken sponsor voor heel de vereniging. Wij zijn er trots op dat hij onze mooie club op meerdere manieren ondersteunt”, Aldus Hugo van Tienhoven.

Met trots kan Zwaluwen ook melden dat, in het kielzog van Euroforwarding BV, Restaurant Westkaai en subsponsor DORZO hun vertrouwen uitspraken en de samenwerking willen verlengen. Waar Westkaai op de voorzijde onder Euroforwarding BV zal komen, zal DORZO op de rug van het shirt prijken. Daarnaast verbindt R3Cruit zich voor minimaal 2 jaar als nieuwe broeksponsor aan vvZwaluwen.

De seizoensopening tegen FC den Bosch was spectaculair; reclame voor het voetbal, waarna het publiek meer dan tevreden naar huis ging. Zwaluwen kijkt dan ook uit naar de rest van dit seizoen met mooie regionale derby’s tegen o.a. sc Feyenoord, Capelle, Xerxes, Spijkenisse, s’Gravenzande en Smitshoek.

Bijlage foto gemaakt door Hugo van Tienhoven: Het nieuwe thuisshirt van de vv Zwaluwen wordt namens Lex Boers (voorzitter sponsorcommissie) overhandigd aan Nico Zonne.