Ere-voorzitter van Zwaluwen Dick van der Snoek overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat onze ere-voorzitter Dick van der Snoek op 93-jarige leeftijd is overleden. Dick is van 1960 tot 1975 voorzitter van Zwaluwen geweest in een periode van groei, verbouwing en verhuizing. Zijn verdiensten voor Zwaluwen waren dermate groot dat hij na afloop van zijn actieve bestuursperiode is benoemd tot ere-voorzitter.

Zwaluwen heeft Dick van der Snoek leren kennen als een vriendelijke en kundige voorzitter die tot het laatst nog betrokken was met de vereniging en de resultaten van ons eerste elftal.

Wij zijn Dick dankbaar voor zijn grote verdiensten voor de club en wensen zijn vrouw, kinderen en (achter)kleinkinderen heel veel sterkte in deze periode.

De uitvaartplechtigheid zal op vrijdagmiddag 22 februari om 15.00 uur plaatsvinden in crematorium Beukenhof te Schiedam.

Hugo van Tienhoven