Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Eerste puntverlies Zwaluwen 5

Van onze verslaggever
VLAARDINGEN – Zwaluwen 5 heeft een punt overgehouden aan het uitduel tegen Kethel Spaland 6. In Schiedam scoorden beide ploegen eenmaal: 1-1.

Zwaluwen 5 begon zaterdag als favoriet tegen Kethel Spaland 6, daar het in twee wedstrijden al zes punten meer verzameld had dan de Schiedammers. Hier was in het veld echter weinig van terug te zien. Vooral aanvallend had de ploeg uit Vlaardingen moeite om een vuist te maken. De 1-0 was dan ook terecht, al had de thuisploeg daarvoor wel een gelukje nodig; een afstandsschot werd van richting veranderd waardoor de keeper kansloos was.

Na rust werd Zwaluwen 5 beter. Onder aanvoering van een goed spelend Gieles werd de afstand tussen de verdediging en het middenveld kleiner, en werd er meer en meer aan aanvallen toe gekomen. Het duurde een handvol kansen alvorens Medina de gelijkmaker aantekende (alweer zijn derde deze competitie). Na de 1-1 ontbrak het beide ploegen aan de energie en scherpte om daadwerkelijk aanspraak te maken op de overwinning, waardoor dit ook de einduitslag betekende.