Dion Riekwel deze zaterdag pupil vd week!!

Mogen wij u meenemen naar 2010. WK halve finale, Oranje speelt de bal zoekend rond, Giovanni is mee opgekomen, vraagt de bal, krijgt de bal, een beweging naar binnen en een verwoestende uithaal volgt. 1-0!! Oranje wint de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 en staat in de finale. Dat waren nog eens tijden. Dat gevoel van onoverwinnelijkheid, wat is het toch lang geleden. Maar niet voor ons. Wanneer wij op zaterdag ochtend de ogen licht dichtknijpen, en onze eigen ‘Dio’ zien aanleggen om vervolgens onwaarschijnlijk hard uit te halen, dromen wij weg bij de gedachten aan grote finale’s waarbij Dion het gehele stadion in vervoering brengt met haar spel.

Even voorstellen: Dion Riekwel is de onbetwiste linksback van JO9-4m met een fanatieke drang naar voren. Wanneer zij aan de bal komt, weet je dat er wat staat te gebeuren. Echt een meid waar je van op aan kan. Beste Dion, zeer terecht dat jij pupil van de week bent geworden. We wensen jou heel veel plezier bij de wedstrijd van ons 1e elftal tegen Ter Leede.

De trainers