Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

Blamage Zwaluwen

Heel veel meer valt er niet van te maken. Het collectieve falen van Zwaluwen kan niet anders worden omschreven. Als je het voor elkaar krijgt om na een slechte eerste helft toch met een voorsprong de rust in te gaan, dan verwacht je dat er iemand opstaat en de waarheid zegt. Blijkbaar niets van dat alles. Binnen no-time buigt ’s-Gravenzande de achterstand om en bij Zwaluwen staat men erbij en kijkt ernaar. Men kijkt naar een tegenstander die bereid is om wel alles te geven.

(door Ernest Kegel)

Het begint nog aardig voor Zwaluwen. Een lange bal van Vincent van Dorp zeilt over de verdediging en Ricardo Merrelaar verschijnt alleen voor de doelman. Zijn inzet mist alle richting en gaat hoog over. Een slordige breedtebal van diezelfde Van Dorp belandt in de voeten van Yuri Westhof die Marvin van Tienen aan het werk zet. Na een klein half uur van afwachten en veel foute passes een grote kans voor ’s-Gravenzande. De bal wordt overgenomen en na een aantal goede balcontacten bouwt Zwaluwen aan de enige goede aanval van de wedstrijd en die levert gelijk de 0-1 op door Justin van Mullem.

De tweede helft verwacht je dan een getergd Zwaluwen, maar niets van dat alles. Het is juist de tegenstander die de schouders eronder zet en binnen tien minuten op een 2-1 voorsprong komt. Zwaluwen sputtert nog even tegen, maar geeft schandalig veel ruimte weg en krijgt in één helft maar liefst zes doelpunten om de oren. Natuurlijk kan je een keer een mindere wedstrijd spelen, maar je weg laten spelen door een ploeg met niet meer kwaliteit is een schandelijke zaak. De komende weken zullen we zien wie er binnen deze groep Vogels op gaat staan en de ploeg weer op de rails gaat zetten, want op deze manier zet je je als spelersgroep te kijk. Dat kan je niet maken als je ook vandaag weer ziet hoeveel mensen uit Vlaardingen de moeite hebben genomen om deze wedstrijd te gaan bekijken. Komende zaterdag tegen De Jodan Boys, thuis om 14.30 uur. Er is veel recht te zetten.