Bericht van de familie Struijs

Beste vrienden en lezers op deze site van vv Zwaluwen!

We hebben Zwaluwen benaderd en gevraagd of het mogelijk is om een bedankje op de site te plaatsen en zijn blij dat dit mag en kan! Hartelijk dank daarvoor!

Wat zijn we overspoeld door vele reacties, apps, kaarten, lieve woorden, herinneringen van leden, oud-leden, vrienden en kennissen na het overlijden van jullie clubmaatje

Mar Struijs

Het is hartverwarmend, ontroerend en geeft zoveel steun en kracht! Wat zou Mar dit ook enorm gewaardeerd hebben!

Ook duizendmaal dank aan allen die bij het clubgebouw een erehaag hebben gevormd, waar Mar onder veel applaus en onder de rook van de brandende fakkels, zijn laatste rit langs jullie en het verenigingsgebouw heeft gereden!

Voor ons allen- en we denken ook voor alle aanwezigen- een emotionele ervaring en een groot kippenvelmoment! Fijn dat dit, mede door de organisatie van Zwaluwen, mogelijk gemaakt kon worden!

Omdat het onmogelijk is om iedereen persoonlijk te bedanken dachten we er goed aan te doen jullie, uit het diepst van ons hart, heel hartelijk te bedanken voor alle blijken van medeleven en het mooie afscheid van Mar! Wij zullen dit nooit vergeten!

Cobi
Marcel en Anneke