Belangrijk! | Informatieboekje v.v. Zwaluwen

Het nieuwe seizoen staat op punt van beginnen. Super natuurlijk, maar lid zijn van v.v. Zwaluwen is meer dan alleen voetballen en trainen. Ieder lid levert zijn of haar eigen bijdrage.

Leden tonen in gedrag en woord respect voor andere leden, vrijwilligers, medespelers/speelsters, tegenstanders, scheidsrechters en supporters. Ongeacht herkomst, huidskleur, geslacht, handicap of godsdienstige overtuiging. Zwaluwen is een inclusieve club waar iedereen zich welkom moet voelen.

Senioren leden, leid(st)ers, train(st)ers en ouders/verzorgers vervullen daarnaast een voorbeeldfunctie voor onze jeugdleden.

Pesten, bedreigingen en intimiderend gedrag worden binnen onze vereniging niet getolereerd en zullen wij direct aanpakken.

In ons informatieboekje lees je hoe onze club georganiseerd is en waar jij terecht kunt met je vragen.

Wij verzoeken je dit informatieboekje aandachtig door te nemen. De reglementen welke in dit boekje staan zullen worden gehandhaafd het komende seizoen.

Mocht je na het lezen van dit boekje nog vragen hebben, dan beantwoorden onze (jeugd)coördinatoren of bestuursleden deze graag.

Het informatieboekje is te vinden via deze link op onze website.

Namens het bestuur van v.v. Zwaluwen

Met vriendelijke groet,

Lex Boers