Arno Kooij benoemd tot hoofd opleiding

Met ingang van seizoen 2018/2019 is Arno Kooij benoemd tot hoofd opleiding. Arno, nu nog hoofd jeugdopleiding, wordt vanaf komend seizoen op technisch vlak ook verantwoordelijk voor de senioren B/C selectie.

Arno heeft in het huidige  seizoen samen met vele vrijwilligers die betrokken zijn binnen onze vereniging grote stappen gezet in de verdere modernisering van onze jeugdopleiding, met name op het gebied op  van talentherkenning en ontwikkeling  van onze jeugdspelers en het op een hoger niveau brengen van de trainersstaf.

De aanstelling van Arno tot hoofd opleiding is nodig om nog beter gebruik te maken van de maatschappelijke kracht van onze vereniging als we toewerken richting het neerzetten van een opleiding die elke jeugdspeler binnen onze vereniging in staat stelt om met veel speelplezier op zijn eigen niveau te  spelen. Tegelijkertijd helpt Arno’s aanstelling om onze ambitie en de wens van vele jeugdspelers te verwezenlijken om zo veel mogelijk eigen jeugdspelers de stap richting het eerste elftal te kunnen laten maken.

Met de aanstelling van Arno tot hoofd opleiding en samen met de vele vrijwilligers die zich onvermoeid en enthousiast inzetten voor onze vereniging hopen we in de toekomst het fundament onder de jeugdopleiding verder te verstevigen, de doorstroming van jeugdspelers naar de senioren selectie te versnellen en de inzet van onze vereniging op maatschappelijke gebied verder kracht bij te zetten en te versterken.