Aanstelling trainers sectie jongens

De nieuwe Technische Commissie is compleet en ook met de jeugd voortvarend van start gegaan. Inmiddels bestaat de TC uit 5 man, namelijk Jesse, Lenny, Stefan, Carlo en Menno. Omdat de rol van TC-onderbouw al door Jesse werd ingevuld, kon snel doorgepakt worden.

Voor de secties JO7, JO8 en JO9 zetten we een Zwaluwen Voetbalschool nieuwe stijl op. Hiervoor zijn we in gesprek met diverse trainers. Uitgangspunt is om tot en met de JO9 aan alle spelers dezelfde kwalitatieve trainingen aan te bieden. Meer informatie volgt!

Trainer van JO10-1 wordt Diego Scholman. Afgelopen seizoen begonnen als trainer van JO10-4, en nu beloond met een aanstelling bij JO10-1. Diego voetbalt zelf al jaren bij Zwaluwen en gaat komende seizoen zijn UEFA C halen.

Voor JO10-2 zijn we nog in gesprek met de beoogde trainers.

Hoofdtrainer van onze JO11-1 wordt Dirk Rodrigues. Inmiddels een bekende naam bij de club die afgelopen seizoen de JO10-1 onder zijn hoede had. Hij wordt geassisteerd door Jerry Tholel die nieuw is bij onze club. Hij was voorheen trainer bij Kethel Spaland JO9 t/m JO11

Trainer van JO11-2 wordt Brian van Hoek. Hij liep stage bij onze JO10-2 en dit beviel goed. Brian gaat zijn pupillencursus halen via zijn opleiding. Brian wordt geassisteerd door Robert Vakkers en Jonathan Rosaria.

Nieuw is dit jaar de inschrijving van een JO12 team. Dit om de doorstroom naar een groot veld bij JO13 zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook hier een bekend gezicht met Mohamed El Marzguioui. Mohamed was afgelopen seizoen trainer van JO11-2 en heeft als jeugdspeler ervaring bij BVO-opleidingen. Net als het afgelopen seizoen wordt hij geassisteerd door Soufiane Zaroual. Soufiane speelde zelf dit seizoen in de selectie van SVV.

Hoofdtrainer van onze JO13-1 blijft Pjotr Jongste. Pjotr is al lang jeugdtrainer bij onze club en speelt in ons eerste elftal. Dit seizoen begon hij aan de cursus UEFA C, waarvan het diploma bijna op zak is. Assistent-trainer bij dit elftal wordt Haitam Nouali. Haitam was eerder hoofdtrainer bij De Betrokken Spartaan JO9, en afgelopen seizoen bij Zwaluwen begonnen bij de JO11 én JO15-2.

Pjotr en Haitam zijn hiernaast ook aangesteld als begeleiding van onze JO10- en JO11-trainers. Hiermee borgen we een structureel hoger niveau van onze pupillentrainingen.

Inmiddels zijn we als tc ook betrokken bij de aanstelling van de trainers voor de JO15- t/m JO19-selecties. Ook voor de overige teams zijn de coördinatoren van onze club hard bezig de invulling te vinden voor het volgende seizoen. Hierover binnenkort meer!