Trainingstijden & avondklok: update vanaf 16 maart

Op dit moment gelden er aangepaste trainingstijden i.v.m. de avondklok waarbij iedereen zonder geldige reden om 21:00 uur thuis moet zijn. Dat betekent dat wij uiterlijk tot 20:30 uur op het veld kunnen staan. Wij vragen iedereen de eindtijd stipt op te volgen en zo spoedig mogelijk het terrein te verlaten. Zo kunnen onze vrijwilligers ook op tijd thuis zijn.

UPDATE 16 maart: Vanaf dinsdag 16 maart is het voor leden van 27 jaar en ouder onder voorwaarden toegestaan buiten te sporten. De voorwaarden zijn:

1. Maximaal in groepjes van 4 personen trainen
  2. Bewaar onderling altijd de 1,5 meter afstand

Voor leden tot en met 26 jaar blijft het mogelijk in groepsverband te trainen zonder afstand te houden.

Zolang de avondklok actief is gelden de volgende aangepaste trainingstijden: Trainingstijden Avondklok incl senioren