JO17-3; Zaterdag 16 december tegen MSV ’71 JO17-1

Aanvang 10:00 uur. Dus vroeg opstaan omdat het ook een uitwedstrijd is. Gaat het wel door (koud, regenachtig, bijna 0 graden)? Ja, het gaat door dus spullen pakken en op weg.

Ik had in de loop van die week 1 afmelding ontvangen, dus nog 2 reserve spelers. Vrijdag melding van een zieke, dus nog 1 reserve speler en op de wedstrijddag zelf staat er een speler met een kater. “Trainer, ik weet niet of ik kan spelen…. Voel mij niet zo….. Feestje gehad gisterenavond”. Nou, hij speelde geen toneel. De gehele wedstrijd liep hij van “voor de dug-out naar achter de dug-out” en kwam het er uit…. Tot zover deze details.

1. Tegen de onderste die vrijwel alle wedstrijden dik verliezen.
  2. Wij hadden de afgelopen wedstrijden niet of net niet gewonnen dus sommige spelers hadden tips, verzoekjes, verbeter voorstellen.

Ik had zo mijn bedenkingen maar …… gelijk heb je of kan je krijgen. Weet je wat. Ik ga het proberen. Toen ik de opstelling mededeelde en ook dat we geen reserves hebben, dus iedereen speelt de gehele wedstrijd, ging er gejuich op. Met allemaal blije gezichten het veld op en de warming-up beloofde …… ja, ze hadden er geloof ik wel zin in.Nou, ik zal kort zijn. Wat slecht. Na een kwartier stond het 1 – 1 met aan beide zijde een eigen doelpunt. Het was gatenkaas, hotsen-klotsen-begonia-voetbal, vrijwel alles door het midden, etc.. en het meest in het oogspringende. Weer maar 2 doelpunten gemaakt. Ik dacht dat we nu wel eens door deze magische grens zouden breken en meer dan 2 doelpunten zouden maken maar nee hoor. Alleen Maarten en Lars wisten het net te vinden.

De grootste nederlaag geleden. 7 – 3 tegen de nummer laatst !! #Hoebedoelje.  Tegen de nummer 1 (Smitshoek) speelden wij vele malen beter en verloren toen met 4 – 0

Ik ga eerst maar eens van de kerstvakantie genieten en in het nieuwe jaar pak ik het weer op.

Fijne feestdagen.

Eric   (trainer/coach JO17-3).

Stand doelpuntenmakers (inclusief bekercompetitie):

• 6          Sem de Jongste
  • 4          Jarno van den Bosch
  • 4          Lars Zwanenburg
  • 3          Maarten Hoefnagel
  • 1          Jelle Zonneveld
  • 1          Mike Mookhoek (ingevallen tegen ’s-Gravenzande d.d. 7/10).