Net als onze A-selectie fit blijven bij Polderpoort en Sportcentrum Vlaardingen!

Door deze unieke samenwerking kunnen leden van v.v. zwaluwen tegen een fikse korting bij Polderpoort en/of Sportcentrum Vlaardingen sporten.

U kunt voor €25,90 op Polderpoort of bij Sportcentrum Vlaardingen voor €30,90 onbeperkt sporten, of kiezen voor een combi abonnement van €34,90 per maand.

De normale abonnementstarieven voor onbeperkt sporten zijn €42,90 – €47,90 per maand.

U krijgt hiervoor persoonlijke begeleiding, een uniek sportprogramma of een programma sport specifiek. Ook is het mogelijk om te trainen na herstel van een blessure.

Aanmelden kan via deze link www.verenigingsfitness.nl/vvzwaluwen

Na het aanmelden wordt u uitgenodigd voor een advies gesprek. Wilt u na het gesprek lid worden dan wordt er ook gelijk een afspraak gemaakt om uw sportprogramma te activeren.

Vriendelijke groet,

Maurice Riedijk