Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

35+ gaat op hoogtestage

Het 35+ team van Zwaluwen (traint iedere donderdagavond van 21u tot ???) gaat van 14 t/m 17 januari naar Kaltenbach (Oostenrijk) om daar een aantal dagen in hoogte stage te gaan. We zien bij deze groep enthousiaste leden de laatste weken de conditie een beetje afnemen en hopen nu dat met deze hoogte stage de prestaties weer naar het oude niveau terug zullen keren. Met name het effect van de ijle lucht moet volgens recent wetenschappelijke onderzoek er voor zorgen dat de prestaties weer als vanouds zullen worden. Uit dit zelfde onderzoek is gebleken dat de gretigheid voor het edele balspel weer terug zal komen als er gedurende deze dagen geen voetbal meegaat. Men zal zich hoofdzakelijk bezig gaan houden met de innerlijke balans en het evenwicht in zichzelf. De methode om dit evenwicht op de ski’s terug te vinden komt voor uit ditzelfde recente onderzoek. Het is natuurlijk afzien voor de deelnemers maar we hebben het vertrouwen dat ze beter en meer met zichzelf in balans uit Oostenrijk terug zullen komen. Ook qua voedingsadviezen zal men zich volledig toeleggen op de locale gerechten en gebruiken. Dit zal best nog wel eens voor een enkeling een tegenvaller zijn….. maar men moet zich maar even door de zure appel(strudel?) heen bijten.
Na de winterstop zal blijken of deze nieuwe trainingsmethode aan slaat en voor verbetering van de prestaties zal zorgen.
Deze stage is helaas volgeboekt …. Voel je er iets voor om wellicht in het komende jaar ook in de selectie te komen. Bijna al deze leden hebben een dochter of zoon bij Zwaluwen voetballen. Het op zaterdag langs de lijn staan is voor hun niet genoeg gebleken. Elke donderdag zijn ze dan ook in de wei te vinden om de opgekomen leden door twee te delen en tegen elkaar te spelen. Van 21.00 tot 22.30 spelen ze op een half veldje om hierna nog wat te evalueren onder het genot van een sapje en een bitterbal.

Zin om een keer mee te doen? Geen probleem….. iedereen is welkom mits 35+ en een Zwaluwenhart.