Schrijf je nu in voor de Jonger Oranje Talentendag bij v.v. Zwaluwen

9 maart 2024 15:00

Vrijdag 3 mei 2024 in de meivakantie organiseert Jonger Oranje in samenwerking met meerdere scouts van profclubs de Jonger Oranje Talentendag op ons complex.

Bij Jonger Oranje staan er áltijd scouts langs de lijn. Sterker nog: ze staan zelfs óp het veld. Door de unieke samenwerking met profclubs uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie Vrouwen word je gegarandeerd bekeken en beoordeeld door officiële scouts van de aanwezige profclub(s). Tijdens de Jonger Oranje Talentendag krijg je een uniek hesje met eigen kleur en nummer, zodat je goed te herkennen bent door de scouts.

Ben je geboren in de jaren 2010 t/m 2018 en gek op voetbal? Dan is de Jonger Oranje Talentendag echt iets voor jou!

Het ideale programma

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag werken we met leeftijdscategorieën, waarbij je eerlijk ingedeeld wordt in teams. Je speelt veel korte partijtjes in een groot 4 tegen 4-toernooi. Op deze manier kom je vaak aan de bal, kun je veel mooie acties maken en heel veel doelpunten scoren. Daarbij is het voor de scouts ook de beste manier om jou goed te kunnen beoordelen. Als je lekker vaak de bal hebt, kunnen zij goed zien wat je kwaliteiten zijn.

09:45 uur – Aanwezig op de voetbalvereniging
10:30 uur – Start Jonger Oranje Talentendag
12:00-12:45 uur – Pauze (lunch niet inbegrepen, kantine is geopend)
14:15 uur – Huldiging toernooiwinnaars en bekendmaking finalisten
14:45 uur – Einde Jonger Oranje Talentendag

Deelname is voor jongens en meiden geboren in 2010 t/m 2018 en kost 34,95 euro. Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub, iedereen is welkom!

Speel je in de kijker

Naast een fantastische voetbaldag hoop je natuurlijk gescout te worden. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag selecteren de scouts van de profclubs een aantal spelers op individuele basis voor de spannende Jonger Oranje Finals. Daar neem je het op tegen alle andere gekozen finalisten en maak je kans om geselecteerd te worden voor het officiële Jonger Oranje team. Met dat team beleef je een onvergetelijke herinnering door te spelen tegen een profclub.

Ook maak je kans op een proefstage bij één van de profclubs. Bij interesse wordt door de profclub persoonlijk contact opgenomen met je ouders. Wist je dat inmiddels al ruim 300 spelers via Jonger Oranje bij een profclub zitten? We hopen dat jij onze volgende held wordt!

Klik hier en schrijf je in voor de talentendag op 3 mei bij VV Zwaluwen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!