FIFA 23 Toernooi bij v.v. Zwaluwen

21 oktober 2023 17:00

FIFA is altijd een van de meest populaire games op de markt geweest. En dat is vandaag de dag nog niet veranderd. De voetbalgame is namelijk nog steeds razend populair. In deze game kan je als speler met een land of zelfs specifieke club spelen. De eerste editie werd al in 1993 uitgebracht en had in de eerste paar edities de naam ‘FIFA Soccer’ en ‘FIFA Football’. Deze game is ontwikkeld door EA Sports en er zijn EK en WK edities verkrijgbaar. Ieder jaar komt er weer een nieuwe game op de markt. Hierbij krijgen alle ploegen, spelers en competenties een update. Dit zorgt er mede voor dat de kwaliteit van het spel ieder jaar verbetert. Door de populariteit van de game ontstond het FIFA toernooi. Hierin strijden spelers tegen elkaar. Een FIFA 23 toernooi zorgt voor enorm veel plezier. Niet gek dus dat dit wereldwijd een van de meest populaire toernooien is. Op zaterdag 21 oktober organiseren wij voor onze leden het FIFA 23 toernooi. Deelname is gratis dus schrijf je snel in!

UPDATE
Het FIFA was een groot succes! Ook het 1e elftal deed lekker mee na de mooie 4-0 overwinning voor de beker op SHO.
Winnaars! Van harte gefeliciteerd met jullie knappe prestatie!

Kan een afbeelding zijn van 9 mensen, mensen die voetbal spelen, mensen die volleyballen, televisie en tekstKan een afbeelding zijn van 3 mensen, mensen die volleyballen, mensen die voetbal spelen en tekst

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!