Welkom bij vvZwaluwen

V.V. Zwaluwen
Zwaluwenlaan 500
3136VH Vlaardingen
010-4749436
info@vvzwaluwen.nl

Postadres:
Postbus 6009
3130DA Vlaardingen

Adres

2 mei 2018 – 2e DFDS jeugd voetbal clinic vv Zwaluwen Vlaardingen

Na de meer dan succesvolle jeugd voetbaldag van vorig jaar zal ook dit jaar de ‘DFDS jeugd voetbal clinic vv Zwaluwen’ worden georganiseerd. Net als het afgelopen jaar stelt Zwaluwen zijn vereniging open voor alle jeugd uit de omgeving om er ‘samen’ een sportieve, leerzame en leuke dag van te maken! Een fantastische manier voor nieuwe jeugdspelers om kennis te maken met Zwaluwen en voor bestaande jeugdspelers om een heerlijke voetbaldag te hebben!  Neem vooral je vriendje en/of vriendinnetje mee om deze dag mee te maken.

Deze dag, mogelijk gemaakt door DFDS Vlaardingen zal beginnen om 10.00 uur en zal in het teken staan van voetbal en plezier! Zo zal Jeand Doest een fantastische Panna Schow geven en is één van de velden omgetoverd zijn tot een waar ‘fun veld’ met o.a. Voetbal darten, Voetbal sjoelen, de Omhaal Simulator, Voetbal flipper, Voetbal Rad van fortuin, Voetbal Goalie en een springkussen.
Maar ook aan de allerkleinsten is gedacht met voetballessen voor peuters in de leeftijd van 2-4 jaar. Voor hen zijn er speciale trainingen gegeven door voetbalschool ‘De Voetbalpeuters’. We sluiten af rond 14.45 uur! Het belooft een actieve en sportieve dag te worden met muziek en vooral heel veel plezier.

Elke deelnemer krijgt een prachtig DFDS ZWALUWEN shirt mee. Dus zorg dat je erbij bent, dit mag je niet missen!

Inschrijven kan via www.vvzwaluwen.nl/kidsevent !

ALLE kinderen (t/m 11 jaar) mogen meedoen en deelname is HELEMAAL GRATIS