Super Saturday XXL

20 mei 2024 20:15

Zaterdag 25 mei is de laatste speeldag van de competitie voor Zwaluwen 1, waarbij zij vanaf 15.30 uur strijden om de 3e plek in de 4e divisie. Extra bijzonder is dat het de afscheidswedstrijd is van trainer Henk de Zeeuw, die ons na 4 fantastische jaren gaat verlaten.

Dit kunnen wij niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, dus vooraf en na afloop van de wedstrijd maken wij er samen met alle vrijwilligers en spelers één groot feest van!

De buitenbar gaat open, DJ Danny komt langs en er is een springkussen voor de jongste jeugd! Vanaf 14.00 uur starten de festiviteiten.

Kortom, dit wil je niet missen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!